znj. Mirem Kasami

znj. Mirem Kasami

“Cilësia e punimeve, integriteti dhe besueshmëria e Muratori Group në fushën e ndërtimit dhe mbi të gjitha respektimi i afateve, më bindën që të ndërtoj me Muratori Group.”