z. Halil Bajrami

z. Halil Bajrami

“Vendosa të ndërtoj me Muratori Group, pasi ndërtimi i tyre më ofron siguri, qetësi, lokacion i përshtatshëm sipas nevojave të mia dhe një pamje të mrekullueshme mbi Tetovën.”