Vizioni

Vizioni Ynë

Vizioni i Muratori Group është një rritje e vazhdueshme në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar duke ofruar standard, me një gamë të gjerë produktesh dhe projektesh të cilat karakterizohen nga fleksibiliteti, siguria dhe cilësia.

Duke studiuar gjithnjë kërkesën e tregut, trendin dhe risinë, përshtatemi me çdo kërkesë konsumatori dhe klienti për t'ju fuqizuar ju dhe veten.

Të tejkalojmë pritshmëritë dhe kontribuojmë në zhvillimin e komunitetit përreth dhe shoqërisë në tërësi, është në thelbin e punës sonë të përditshme.

Ne punojmë pa u ndalur duke mos u fokusuar vetëm në fitimin e momentit. Vizioni ynë është në të ardhmen e sigurt dhe të shkëlqyer, ashtu sic ka ndodhur në këto 16 vite.
 • Kompania Jonë
  Që nga themelimi i saj, Muratori Group ka fituar reputacionin e tij si një ndërtues pikash referimi dhe strukturave unike.
 • Partnerët
  We are proud to work with awsome partners who are the top supplier in the world.
 • Vizioni
  Vizioni i Muratori Group është një rritje e vazhdueshme në tregun kombëtar.
 • Misioni
  Misioni ynë është të ofrojmë ndërtime në përputhje me nevojat e banorëve.
 • Burimet njerëzore
  Burimet njerëzore janë ndër asetet më të vlefshme të kompanisë sonë, e cila ia dedikon suksesin e vazhdueshëm menaxhimit, eksperiencës së stafit dhe praktikës në punë
 • Historia e Kompanisë
  In 1976, Frankie's father started his construction business known as Builder company