Misioni

Misioni Ynë

Duke shfrytëzuar çdo burim tonin ne sjellim produktin më të mirë për tu rritur vazhdimisht në një treg konkurues. Investojmë në komunitetin përreth me përgjegjshmëri të plotë duke rritur besimin dhe bashkëpunimin me klientin dhe bashkëpunëtorët.

Zhvillojmë stategjinë tonë të mirëmenduar me kujdes, duke realizuar pritshmëritë dhe projektet unike.

Respect
Our commitment to “people first” is woven throughout our organization. Never forgetting that our business decisions impact people’s lives, we infuse fairness and professionalism into all that we do.
Partnership
We believe the best work is done side by side, striving for shared goals. We treat business relationships as true partnerships.
Improvement
We are constantly planning, innovating and improving to deliver today’s innovation for tomorrow’s success. We invest and reinvest to ensure the health and longevity of our company and employees.
 • Kompania Jonë
  Që nga themelimi i saj, Muratori Group ka fituar reputacionin e tij si një ndërtues pikash referimi dhe strukturave unike.
 • Partnerët
  We are proud to work with awsome partners who are the top supplier in the world.
 • Vizioni
  Vizioni i Muratori Group është një rritje e vazhdueshme në tregun kombëtar.
 • Misioni
  Misioni ynë është të ofrojmë ndërtime në përputhje me nevojat e banorëve.
 • Burimet njerëzore
  Burimet njerëzore janë ndër asetet më të vlefshme të kompanisë sonë, e cila ia dedikon suksesin e vazhdueshëm menaxhimit, eksperiencës së stafit dhe praktikës në punë
 • Historia e Kompanisë
  In 1976, Frankie's father started his construction business known as Builder company