Burimet njerëzore

Burimet njerëzore

Burimet njerëzore janë ndër asetet më të vlefshme të kompanisë sonë, e cila ia dedikon suksesin e vazhdueshëm menaxhimit, eksperiencës së stafit dhe praktikës në punë. Angazhimi dhe rezultatet e punës së deritanishme kanë krijuar bazën e një sistemi të qendrueshëm.
Të udhehiqemi nga të njëjtat parime dhe të kemi të njëjtat qëllime, për të krijuar dhe punuar për atë që është familja jonë e madhe Muratori Group, është motoja jonë.
Muratori Group investon në staf të kualifikuar si: inxhinierë, arkitektë, financierë, juristë, menaxher, marketing dhe shitje, teknikë dhe specialistë në fushat përkatëse.

Mr. Frankie Kao
President and Chief Executive Officer

In construction since 1975
With Granite since 1981
Director since 2011

Frankie  started as operations manager at the family firm in 2011. t wasn’t until the year 2000 that Frankie stepped in to take the managing director role which he still fulfills to this day. Frankie brings considerable multi-functional expertise in a number of different areas through-out the business including: Management, finance, operations, marketing, sales and business strategy.

Our staff are recruited, not only for their qualifications, skills and abilities, but also for their alignment with our company values.

leader_2Christopher S. Miller
Executive Vice President

His background is in quantity surveying and he has been worked in industry for 15 years.

leader_3Laurel J. Krzeminski
Chief Operating Officer

Laurel enjoys every aspect of her job from the initial meeting and getting to know her clients’ needs.

leader_4Richard A. Watts
Senior Vice President

Richard currently managers all building works including, private / domestic,  and adaptations.

leader_5Philip DeCocco
Chief Financial Officer

Philip DeCocco joined Builder’s in 2011 as the company’s Financial Controller.

The result is that we believe that all of our staff live and breathe our values every day, giving our customers a first class experience every time they come into contact with us.
 • Kompania Jonë
  Që nga themelimi i saj, Muratori Group ka fituar reputacionin e tij si një ndërtues pikash referimi dhe strukturave unike.
 • Partnerët
  We are proud to work with awsome partners who are the top supplier in the world.
 • Vizioni
  Vizioni i Muratori Group është një rritje e vazhdueshme në tregun kombëtar.
 • Misioni
  Misioni ynë është të ofrojmë ndërtime në përputhje me nevojat e banorëve.
 • Burimet njerëzore
  Burimet njerëzore janë ndër asetet më të vlefshme të kompanisë sonë, e cila ia dedikon suksesin e vazhdueshëm menaxhimit, eksperiencës së stafit dhe praktikës në punë
 • Historia e Kompanisë
  In 1976, Frankie's father started his construction business known as Builder company