Kompania Jonë

Kompania Jonë

Që nga themelimi i saj, Muratori Group ka fituar reputacionin e tij si një ndërtues pikash referimi dhe strukturave unike. Suksesi i Muratori Group është i bazuar në përkushtimin e kompanisë për suksesin e klientëve të saj dhe të punonjësve të saj.
Muratori Group është një kompani ndërtimi që ofron një gamë të gjërë shërbimesh, duke përfshirë: kontraktim i përgjithshëm, shërbimet e para-ndërtimit, konsultim ndërtimi, menaxhimin e programit, menaxhimin e ndërtimit etj.

Pse Muratori Group?
 • High quality labor
 • Updated technology
 • 100% employee owned
 • One of the top 10 U.S. commercial builders
 • 1,600 full-time salaried and 1,200 weekly
 • We’re builders, not just brokers
 • High quality labor
 • Updated technology
 • 100% employee owned
 • One of the top 10 U.S. commercial builders
 • 1,600 full-time salaried and 1,200 weekly
 • We’re builders, not just brokers
– Jemi të pasionuar në punën që bëjmë dhe njëkohësisht kemi reputacion të gjerë në tregun e projektimit e ndërtimit si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

– Projektojmë e ndërtojmë me standarde, proporcione, rregulla estetike e materiale që zgjasin.

– Kemi fituar tashmë besimin e klientëve dhe kemi dëshmuar kualitetin në investimet e ndërtimet paraprake.

 • Kompania Jonë
  Që nga themelimi i saj, Muratori Group ka fituar reputacionin e tij si një ndërtues pikash referimi dhe strukturave unike.
 • Partnerët
  We are proud to work with awsome partners who are the top supplier in the world.
 • Vizioni
  Vizioni i Muratori Group është një rritje e vazhdueshme në tregun kombëtar.
 • Misioni
  Misioni ynë është të ofrojmë ndërtime në përputhje me nevojat e banorëve.
 • Burimet njerëzore
  Burimet njerëzore janë ndër asetet më të vlefshme të kompanisë sonë, e cila ia dedikon suksesin e vazhdueshëm menaxhimit, eksperiencës së stafit dhe praktikës në punë
 • Historia e Kompanisë
  In 1976, Frankie's father started his construction business known as Builder company